Elioni krediit

PayPal ja Eesti pankade krediitkaardid | Paypal Eesti

. Kurse KETU keni definicionin e cracker sipas zhargonit te perdorur. e ka mundesi te jete si gjithnje origjine. ky do te thote : PAK fjale, qe ne fund te fundit mbeten te pa zgjidhura si keto te dyja, dhe SHUME pune.

. ndersa cracker çajne mbrojtjen e programeve informatike si fotoshop, dreamweaver, etj. Elioni krediit. Laenud ilma maksehäire.. Po ashtu edhe shume faqe greke jane sulmuar. Pra jane ne gjendje te bejne cdo gje qe kemi degjuar se bejne hackerat dhe crackerat qe kemi degjuar apo pare ne filma. Nuk quhesh Hackers vec se sulmon nje server me programe apo viruse te bera nga dikush tjeter, e nuk mund te quhesh crackers kur je nen hijen e Paradox. Elioni krediit. Per kete kane shkruar edhe gazetat. Anglishtja mund te kete definicione te ndryshme per profesione te ndryshme te fjales hacker dhe cracker, keshtu qe mua sme duket me vlere te bazohesh ne definicione fjaloresh por ne ate kuptimin e vertete ne kulturen e IT. pranej kur flasin anglezet ja meshtesin papushim njonitjetrit per ti tregu bashkfolesit; qe po te ndjek me interes. Shpesh kane pase jo pak probleme me policine e vendit ku jetojne, por ndoshta mosha, apo pasioni i madh akoma nuk i ka bere te ndalen nga kjo rruge. ne fakt fjalori francez te dyja ketyre angliçizmave u jep kuptimin me fjalen "pirat informatik".

Me sa di une kjo ska te beje me definicionin se cfare do te thote ne anglisht kjo pasi jemi ne pjesen per programuesit te forumit. bile dhe fjala KYÇ / çkyç. ps; ky ka qene mesimi i pare dhe i fundit i anglishtes per mu. Nje interviste me kryetarin e KHG eshte publikuar edhe ne gazeten e perditshme "SOT"

Kommentit